DTNW

# # #

Compleet concept

DTNW zorgt voor alle service
omtrent onze ICT en Telecom inrichting!

Glasvezel internet

Alle  mogelijkheden voor groei
DTNW glasvezel: toekomstvast
DTNW Glasvezel beschikt over ruim voldoende bandbreedte voor nu en in de toekomst. Uw organisatie is voorbereid op toekomstige (nieuwe) diensten. Bovendien bent u voorbereid op een eventuele groei van uw onderneming. Of dat een uitbreiding van vestigingen of medewerkers betreft, met DTNW glasvezel bent u nu al klaar voor de toekomst.

Steeds meer applicaties werken via het internet en vergen steeds meer capaciteit van een netwerk. Met DTNW Glasvezel kunt u probleemloos alle diensten combineren. Tegelijkertijd grote bestanden downloaden, bellen via internet, VPN connecties leggen met thuiswerkers, PIN transacties verwerken en camera beelden live versturen. Met DTNW Glasvezel kan het.

Glasvezel is de drager van de toekomst. Met DTNW Glasvezel haalt u een infrastructuur in huis waar u jaren mee vooruit kunt. Investeren in een nieuwe verbinding is niet nodig. Glasvezel is leverbaar in snelheden tot 100 Megabyte per seconden. Ruim 10x zo snel als ADSL. Genoeg redenen om nu al over te stappen en nu al te profiteren van de toekomstvaste verbinding.

Uitgebreid dienstenaanbod
Bellen, PINnen, Alarmtransmissie en meer
Met DTNW Glasvezel kunt u razendsnel internetten en on-line applicaties raadplegen, maar er is meer. Zo kunt u al uw pintransacties, telefoonverkeer en alarmtransmissies via uw glasvezel verbinding laten verlopen.

On-line backup
Met DTNW on-line backup worden al uw PC of servergegevens veilig, betrouwbaar en gemakkelijk voor u bewaard in één van de beveiligde datacenters van DTNW. Geen gedoe meer met het wisselen van tapes.

PINnen
U kunt een onbeperkt aantal PIN terminals moeiteloos aansluiten op de glasvezelverbinding. Het aantal transacties is ongelimiteerd en er zijn geen maandelijkse of kosten per transactie aan verbonden.

Alarmtransmissie
Uw alarmsysteem kunt u aansluiten op uw glasvezel verbinding. Via directe koppelingen met de in Nederland wordt uw alarm probleemloos opgevolgd. Hiervoor heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig.

Vestigingen en medewerkers koppelen

Ieder type verbinding (DSL of glas) kunnen wij probleemloos aansluiten op uw glasvezel verbinding. Hierdoor ontstaat één groot netwerk met alle voordelen van dien. Het maakt niet uit of u meerdere vestigingen aansluit of meerdere medewerkers. Betrouwbaarheid en veiligheid is gegarandeerd. Het koppelen van locaties wordt ook wel VPN (=Virtual Private Network) genoemd.

Bellen
Op een DTNW Glasvezel verbinding kunt u uw huidige telefooncentrale aansluiten. U bespaart dan direct op de verbruikskosten. Ook kunt u kiezen voor een volledige VoIP oplossing. DTNW biedt professionele en betaalbare telefonie oplossingen die geschikt zijn voor ieder type organisatie van iedere grootte.

Nieuws

Laatste up2date nieuws.

Zoeken

DTNW B.V.
Wageningsestraat 43 6671 DA Zetten
Tel: 085 - 744 0 736 E-mail: info@dtnw.nl