DTNW

# # #

Compleet concept

DTNW zorgt voor alle service
omtrent onze ICT en Telecom inrichting!

Monteursdiensten

Zowel particulieren als zakelijke gebruikers stellen steeds hogere eisen aan communicatiemiddelen. Telefoon, internet en (digitale) televisie lopen via een snelle en betrouwbare verbinding en als er onverwacht iets aan de hand is, willen we een goede en snelle service.

DTNW heeft de kennis en ervaring om alle installatie- en servicewerkzaamheden op het gebied van bellen, internet en televisie uit te voeren. Zowel over de traditionele koperkabel als over de glasvezelkabel. DTNW is voor alle providers van telefoon, internet en televisie een aantrekkelijke partner. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en hebben een oplossing voor ieder telecomvraagstuk.

DTNW geeft advies over alle vormen van PSTN, ISDN, ADSL, VOIP en alle overige zakelijke diensten. Wij zijn dé partner voor nieuwe aanvragen van telefoon- en internetverbindingen of voor het verhuizen van bestaande verbindingen.

DTNW kan als Installerend Partner deze diensten niet alleen aanbieden, maar ook volledig bij de klant installeren.Daarnaast sluiten wij nieuwe mobiele abonnementen af en regelen ook wijzigingen en verlengingen van bestaande mobiele contracten. Voor KPN realiseren wij dagelijks bij particulieren en bedrijven vele nieuwe aansluitingen voor de dienst 'Bellen, Internet en TV'.

Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en om persoonlijk uit te leggen wat DTNW voor u en uw onderneming op het gebied van bellen, internet en tv kan betekenen.

Nieuws

Laatste up2date nieuws.

Zoeken

DTNW B.V.
Wageningsestraat 43 6671 DA Zetten
Tel: 085 - 744 0 736 E-mail: info@dtnw.nl