Bij veel ondernemingen is automatisering iets wat men meer zou moeten doen. Door drukte en tal van andere urgente bezigheden schiet dit er toch bij in. Vaak horen wij dat de kosten te hoog zijn of dat ondernemers niet goed weten waar ze aan toe zijn. Dit gaat ten koste van uw omzet en tijd. Die tijd kunt u beter gebruiken voor uw onderneming. Automatisering hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn.

Durf eens te veranderen en stap naar een betrouwbare automatiseerder die weet waar hij mee bezig is.

DTNW is dé specialist op het gebied van computers, netwerken en automatiseringssystemen. Voor elke opdracht maken wij duidelijke afspraken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Door onze ruime ervaring kunnen wij goed inschatten hoe lang werkzaamheden duren. Geen vervelende verassingen achteraf!

DTNW is uw storingsspecialist!
Als de server niet werkt, kunt u vaak niets beginnen. Dit kan uw bedrijf veel geld kosten. Kostbare productieve uren gaan immers verloren als niemand aan het werk kan.

Onze professionals zijn specialisten in het verhelpen van storingen en voorkomen is beter dan genezen! Calamiteiten kunt u voorkomen door uw netwerk en computers goed te onderhouden.

Als wij elke maand uw automatisering nalopen, hebben wij een goed beeld van uw netwerk en computers. Hierdoor kunt u snel een geschikte oplossing verwachten.

Doorgaans sluiten wij de onderhoudscontracten af om calamiteiten te voorkomen. Ook kunnen wij uw server voorzien van een degelijk back-up systeem zodat u bij calamiteiten altijd een back-up van uw gehele bedrijf bij de hand heeft.