DTNW richt zich zowel op beginnende als ervaren technici met verschillende opleidingsniveaus en vakrichtingen. Onze klantenĀ  waarderen ons partnership en creativiteit. Naast het werven en selecteren van individuele vacatures zijn wij ook in staat om snel aantallen op te schalen in piekperiodes.

Wij zijn ook in staat om een groot deel van de processen uit handen te nemen. Op deze manier kunt u zich als opdrachtgever focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw core business!

Ons onderscheidend vermogen ligt in de full-service dienstverlening en in de nauwe band die wij met onze kandidaten weten te realiseren. Op deze manier weet DTNW u te voorzien van een uitstekende performance en direct waarde toe te voegen aan uw organisatie.

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie

U zoekt personeel? Wij vinden de juiste medewerkers! U wilt focus op het primaire proces? Wij nemen u de zorg uit handen.

Onze primaire focus is gericht op het leveren van kwaliteit. De reden hiervoor is heel pragmatisch: als onze medewerkers goed functioneren blijft u klant.

DTNW heeft expertise in het vinden, binden en ontwikkelen van monteurs bij zowel specialistische als volume aanvragen. Investeren in het opleiden van medewerkers en eventueel het bijbehorende gereedschap en vervoer is waar wij voor staan. Ook besteden wij veel aandacht aan een persoonlijke screening en operationele begeleiding gebaseerd op performance indicatoren en een eigen software pakket.