Advies aanvragen

Bedankt voor uw interesse

Wij willen u vragen het formulier op deze pagina in te vullen zodat wij u van een passend en volledig airconditioner advies kunnen voorzien.

 

1. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Via onze website kun je kosteloos een adviesgesprek aanvragen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we telefonisch contact met je op. We stellen een korte vragenlijst op en plannen een geschikte datum in. Als je liever meteen wilt bellen voor een afspraak, kan dat natuurlijk ook.

 

2. Adviseur bij jou thuis

Samen met onze adviseur bespreek je jouw wensen en bekijken we jouw woning om de beste locatie voor de airco-installatie te bepalen. Je bent welkom om tijdens deze inspectie mee te lopen. Onze adviseur zal je uitgebreid informeren over de mogelijkheden en beperkingen van de beoogde airco-installatie.

3. Plan en offerte op maat

Elk huis is uniek, en iedereen heeft verschillende wensen. Daarom stellen wij een persoonlijk plan en een offerte op met duidelijke specificaties, zonder verrassingen achteraf. Zo komt de realisatie van jouw airco-installatie steeds dichterbij.

4. Installatiedatum

Ben je akkoord met de offerte? Dan maken we een afspraak voor de installatiedatum. Het installeren van de airco is voor ons een eenvoudige klus en meestal kan het binnen één dag worden afgerond.

5. Onderhoud en service

Wil je ervoor zorgen dat jouw airco-installatie altijd probleemloos werkt? Dan raden we je aan om jaarlijks een reiniging en onderhoud uit te laten voeren. Je kunt ervoor kiezen om een servicecontract bij ons af te sluiten. We vertellen je graag over de voordelen hiervan.

Een vrijblijvende airconditioning advies ontvangen.

Kamer type (meerdere keuzes mogelijk)

Onze merken