Airconditioning

Gemakkelijk en snel uw vrijblijvende airconditioning offerte aanvragen? Klik dan op de knop hieronder. 

 

Offerte aanvragen

Gasloos verwarmen en efficiënt koelen

Airconditioners staan garant voor comfort. Met een airconditioner creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Met de standaard kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt éénmalig de temperatuur in net als bij uw cv-ketel en de airconditioner houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur. Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner.

De airconditioners doen zeer geruisloos hun werk.
Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd.

Onze merken

Efficiency

Energiebesparing is een hot onderwerp in de hedendaagse wereld. Aircoditioning draagt hier meer dan een steentje aan bij. De toegepaste is de meest geavanceerde ter wereld. Door de inverte regeling wordt de ruimte snel op temperatuur gebracht en in combinatie met de Fuzzy logic regeling wordt de ruimte zeer nauwkeurig op temperatuur gehouden. Hiermee worden zeer hoge rendementen gehaald tot boven de 350%.

Wandmodellen

Wij plaatsen vaak Inverter wandmodellen. Deze zullen hoog aan de wand worden gemonteerd. De eenzijdige uitblaas zorgt voor een perfecte verdeling van de te conditioneren lucht. De inverter geregelde compressor zorgt voor een constante luchtbehandeling en regelt de temperatuur zeer nauwkeurig. Tevens wordt door de hogere uitblaastemperatuur vervelende tocht voorkomen. Naast het koelen kan dit systeem ook verwarmen. Het hoge rendement van dit systeem levert ook nog eens een besparing van 40% op de verbruikskosten.