Elektra / Data

Aanleg, onderhoud en uitbreiding van de gehele elektrotechnische installatie of een Een goed werkend datanetwerk? Vraag een offerte aan via onderstaande knop. 

Offerte aanvragen

Elektra

Aanleg, onderhoud en uitbreiding van de gehele elektrotechnische installatie.
Of het nu gaat om het vervangen of uitbreiden van de groepenkast, het aanbrengen van een lichtschakelaar, wandcontactdoos of een extra tv-aansluiting DTNW verzorgt dit graag voor u.

De elektra in oudere huizen voldoet vaak niet meer aan de wensen en normen van deze tijd. Wij kijken graag mee wat er nodig is, dit kan zijn een volledig nieuwe aanleg van bedrading tot het plaatsen van een extra groep.

Data

Een goed werkend datanetwerk is van groot belang voor uw bereikbaarheid.
DTNW verzorgt voor u het juiste netwerk incl. bekabeling en patchkast, dit alles volgens de huidige norm en de laatste innovatieve ontwikkelingen. Met wel 25 jaar garantie!

Om elke werkplek te voorzien van de juiste data aansluitingen zijn er kilometers kabel nodig. Vanuit de patchkast wordt alle bedrading naar het juiste bureau aangelegd met aansluitpunten voor telefonie en internet. DTNW mocht dit verzorgen voor de Kamer van Koophandel te Utrecht waar wel 650 kilometer databekabeling is gebruikt.

DTNW DOET HET