Over ons

DTNW staat voor een duurzame ontwikkeling en gelijke kansen voor iedereen. Als bedrijf heeft DTNW vanaf de start zich gespecialiseerd in het digitaliseren van onze Woon-, Werk- en Leefomgeving. DTNW heeft inmiddels al meer dan 1,5 miljoen particuliere- en zakelijke klanten blij gemaakt of het was met werkende internet-datanetwerken of elektrische installaties in binnen en buitenland, DTNW DOET HET!

over ons

Samenwerken

DTNW werkt samen met en voor opdrachtgevers uit de technische sector. De grondleggers komen zelf uit de branche en wij schakelen als geen ander tussen onze opdrachtgevers én medewerkers. Wat u van ons kan verwachten is kwaliteit, een hoge service gerichtheid en het samen behalen van het meeste rendement. Wij weten door onze jarenlange ervaring in te spelen op uw klantvraag.

Ons motto is niet de grootste maar wel de beste zijn.

DTNW is installateur van elektrische laadpalen, zonnepanelen en airco`s Wij geloven in ” de verandering begint bij jezelf ” klimaat neutraal, energie evolutie ofwel willen wij iets aan onze klimaat verandering doen dan begint dat bij jezelf. Om opdrachtgevers te kunnen bedienen werken er voor DTNW dagelijks professionals met kennis van milieu en techniek. De klanten van DTNW variëren sterk, van de particulier, gemeentediensten, scholen, zorgcentra, bouwmarkt- en en andere instellingen.