Telecom

Onze data- en telecommonteurs zijn gespecialiseerd in de uitvoering van installatie- en servicewerkzaamheden

 

over ons

Achter al veel deuren heeft DTNW monteurs voor zijn opdrachtgevers goed werk geleverd

“Onze data- en telecommonteurs zijn gespecialiseerd in de uitvoering van installatie- en servicewerkzaamheden. Bovendien zijn ze gecertificeerd. Wij voeren opdrachten uit voor zowel grootzakelijk, mkb als de consument. Wij doen dat in jasje dasje van de klant. Het geeft een vertrouwd gevoel. Een ander aansprekend project is een groot Europees datanetwerk dat wij aan het bouwen zijn voor een computergigant.”

Onze missie

DTNW geeft op de volgende manier invulling aan deze missie:

DTNW heeft de kennis, certificering en ervaring om de installatie- en servicewerkzaamheden, op locatie uit te voeren voor onder andere telecom, data en zendmast techniek. Hiermee bedient DTNW zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met als inzet: de ultieme klantbeleving.

DTNW biedt haar diensten aan tegen concurrerende tarieven in de markt.

DTNW beschikt over specialistische kennis die noodzakelijk is voor de installatie. Om deze kennis up-to-date te houden beschikt DTNW over een coaching en opleidingsprogramma.

DTNW koppelt techniek aan mensen en zet hoog in op synergie binnen de keten. Blijven leren en effectief/ efficiënt werken zijn belangrijke drijfveren om te komen tot keteninnovatie.

DTNW werkt o.a. samen met KPN, Tele2, XS4ALL